Resep Sambel Matah Anti Gagal

Sambel Matah

Pilari inspirasi pikeun resep Sambel Matah unik buatan Drizzle? Resep Sambel Matah anu ngeunah ayeuna keur dipilarian ku sabagéan jalma di sabudeureun urang, meureun salah sahijina nyaéta sobat. Ibu-ibu ngora geus biasa ngagunakeun internét dina handphone pikeun néangan informasi gambar anu bisa dijadikeun inspirasi. sareng waktos ieu kuring bakal ngabagi tutorial ngeunaan cara masak resep saos lada sabab hésé pisan masak. Upami anjeun henteu ngarawat éta leres, hasilna pikaboseneun sareng rada teu pikaresepeun. Nyatana, Sambel Matah anu nikmatna kudu mibanda rasa jeung rasa anu mampuh ngahudang rasa.

Seueur faktor anu mangaruhan kualitas rasa sambal matah, mimitian ti jinis bahan sareng pilihan bahan seger, dugi ka ngolah sareng presentasi. Entong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel samah matah anu enak di bumi, sabab upami anjeun terang trikna, tuangeun ieu tiasa janten tuangeun khusus. Di handap ieu gambar ngeunaan Sambel Matah nu bisa Anjeun jadikeun sawangan.

Nah kali ieu urang nyobaan alternatif Sambel Matah di imah. Ku tetep basajan, masakan ieu bisa mantuan ngajaga awak urang sehat. Anjeun tiasa ngadamel Sambel Matah kalayan 7 bahan sareng 5 léngkah persiapan. Ieu léngkah-léngkah pikeun nyiapkeun piring.

Ngadak-ngadak hayang Sambel Matah, geus meuli, hayang nyieun sorangan

Bahan jeung bungbu pikeun nyieun Sambel Matah:

  1. 150 gr cabe (campuran beureum, koneng, oranyeu, héjo)
  2. 6 cakar beureum badag
  3. 1 lemon bar (nyokot ubar)
  4. 2 daun jeruk purut
  5. minyak cukup
  6. uyah / Royco secukupnya
  7. 1/2 teh

Léngkah-léngkah nyieun Sambel Matah

  1. Rendang kabéh bahan (cabé, bawang bombay, lemon, daun jeruk) jeung tempat dina wadah tahan panas.
  2. Tambahkeun Garem / Royco rasa
  3. Panaskeun minyak teras tuang kana mangkok anu eusina potongan-potongan bahan ku cara diaduk ku sendok ku cara mencét.
  4. Mesek squash, ngilu jeung squeeze jus
  5. Mangga tuang sareng sangu panas sareng sajian sanesna... Enak.. Dijamin dirakit sareng ditiru..

Hatur nuhun pikeun maca resep anu parantos dibagikeun ku tim kami di dieu. Mudah-mudahan samba matah sederhana di luhur tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / babaturan atanapi janten ide pikeun anjeun anu hoyong ngamimitian usaha kuliner. Wilujeng nyobian!

Comments